Psychologenpraktijk Duiven & Arnhem-Zuid

TPL_WARP_MODIFY

CORONA - MAATREGELEN

Ter beperking van het risico op verdere verspreiding van het Corona virus werken wij in ieder geval tot en met 28 april a.s. alleen op afstand. Dat betekent dat wij alle contacten via beeldbellen of telefonisch zullen verrichten. U wordt per mail geïnformeerd over de mogelijkheden.


Psychologenpraktijk Duiven & Arnhem-Zuid is sinds 2007 gehuisvest op De Overmaat 26 in Arnhem en heeft een dependance op de Spoorallee 26 te Duiven.

U kunt bij Psychologenpraktijk Duiven & Arnhem-Zuid terecht voor verschillende psychische klachten of problemen zoals angst- en paniekklachten, depressiviteit, spanningsklachten, werk- en studieproblemen, rouwverwerking, (onbegrepen) lichamelijke klachten, (sub)assertiviteit, trauma behandeling, levensfase- en relatieproblemen. Ook kunt u bij ons terecht tijdens of na behandelingen voor kanker.

De gemiddelde wachttijd voor de locatie Arnhem en voor de locatie Duiven is 6 tot 8 weken. Na de intake is er geen wachttijd voor de eventuele behandeling.

Het secretariaat is telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 - 13:00 uur op 026-370 80 50. Buiten deze uren kunt u altijd de voicemail inspreken. U kunt zich ook aanmelden via het aanmeldformulier.